Verhuizers Schijndel gezocht?

Gratis & vrijblijvend

Verhuisbedrijf Schijndel

Steeds meer mensen verhuizen met een verhuisbedrijf uit Schijndel. Hierdoor verloopt hun dag sneller, een stuk soepeler en hebben zij minder last van stress en zorgen. Immers: hun inboedel is tijdens het transport verzekerd en ze hoeven zelf niet met zware meubelstukken te tillen. Wil jij ook gebruik maken van een verhuisservice?

Start gratis offerteaanvraag!

Hierna ontvang je de prijsopgaven van verschillende verhuizers in jouw regio. Kies voor de offerte met het beste aanbod om tot 40% op de verhuiskosten te besparen.

We vertellen je op deze pagina meer over de verhuishulp die je kunt inschakelen. Je leest over de mogelijkheden en de voordelen en geven we je daarnaast ook een goed beeld van de gemiddelde verhuiskosten.

Verhuisbedrijf Schijndel

Zorgeloos en goedkoop verhuizen Schijndel

Met de inzet van een verhuisservice bespaar jij jezelf veel stress en energie. Professionele verhuizers kunnen helpen met inpakken, met het tillen van zware verhuisdozen en het vervoeren van grote meubels. Maak gebruik van een verhuisservice als jij ook zorgeloos én goedkoop wilt verhuizen in Schijndel!

Met het vergelijken van offertes vind je snel en gemakkelijk een goedkope verhuizer bij jou in de buurt. Je profiteert van uitstekende verhuishulp tegen scherpe prijzen. Bovendien kies je zelf gemakkelijk voor het verhuisbedrijf met het beste aanbod, waardoor je tot wel 40% bespaart.


Wat doet een verhuisbedrijf?

Een verhuisbedrijf uit Schijndel helpt met het verhuizen van particulieren en bedrijven: of je nu in Nederland blijft wonen of vertrekt naar het buitenland. Je kunt gebruik maken van heel veel verschillende verhuisdiensten:

 • Inpakservice: alle spullen inpakken en verhuizen.
 • Meubeltransport: de verhuizers vervoeren je inboedel naar je nieuwe huis.
 • Liftservice: het bedienen van een ladder- of verhuislift.
 • Tijdelijke opslag: voor als jij niet al je spullen meeverhuist.
 • Piano verhuizen: zodat het instrument veilig bij het nieuwe huis aankomt.

Verhuisservice Schijndel: voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruik maken van de verhuisservice in Schijndel. De goedkope verhuizers zijn ervaren in heel veel verschillende verhuizingen. Ook in het verhuizen van autogarages, kantoorpanden en grote fabriekshallen.

Elke verhuizing heeft een eigen aanpak nodig. Daarom nemen verhuizers altijd je wensen met je door. Jij bepaalt zelf van welke verhuisdiensten je gebruik maakt, en deelt zo zelf je dag in. Verhuishulp zorgt ervoor dat je particuliere- of bedrijfsverhuizing vlot en soepel verloopt en door het persoonlijke advies pak jij je spullen efficiënt en vakkundig in.

Besparen op de kosten van een verhuisbedrijf?

Vergelijk gratis offertes en kies het bedrijf met de scherpste prijzen!

Hoe ziet een verhuisdag met professionele verhuizers er uit?

Omdat je zelf bepaalt wat voor verhuishulp je inschakelt, heb je zelf een grote invloed op het verloop van de dag. Maar stel dat jij ervoor kiest om je verhuizing van A tot Z uit te besteden aan een goedkoop verhuisbedrijf in je regio.

Hoe ziet je dag er dan ongeveer uit?

In de ochtend komen de verhuizers al bij je langs om te beginnen met inpakken. Je hebt gekozen voor een inpakservice, dus je hoeft zelf geen verhuisdozen, tape of andere inpakspullen te kopen. De vakmannen pakken alles snel en vakkundig in, totdat je huis helemaal leeg is. Door de verhuisdozen goed te labelen, is het in het nieuwe huis straks mogelijk om alles snel weer uit te pakken. Je kan eventueel helpen met het inpakken.

Dan worden de meubelstukken en verhuisdozen in de verhuiswagen geladen, waarna het tijd is om samen naar je nieuwe woning te rijden. De verhuizers rijden in de grote vrachtwagen, terwijl jij in je eigen auto rijdt.

Eenmaal aangekomen beginnen de vakmannen direct met uitladen. Door een goede voorbereiding weten ze welke dozen naar welke kamer moeten. De vakmannen beginnen ook direct met het monteren van de meubels, zodat je ’s avonds niet eerst nog je eigen bed in elkaar hoeft te schroeven.

Kosten verhuisbedrijf Schijndel

Kosten verhuisbedrijf

Wat kost een verhuizing? De prijzen variëren enorm, omdat je zelf bepaalt van welke verhuisservice je gebruik maakt. De kosten van een verhuisbedrijf bij een goedkope verhuizing liggen tussen de €400,- tot €600,-. Gaat het echt om een grote verhuizing, houd dan voor je verhuizing rekening met kosten tussen de €1.300,- tot €1.600,-. Gemiddeld betaal je ongeveer €800,- tot €1.000,- aan verhuiskosten.

Wat kosten specifieke verhuisdiensten?

De huur voor een verhuiswagen kost ongeveer €60,- tot €70,- per uur, afhankelijk van het formaat. Voor het inpakken van je spullen betaal je gemiddeld €40,- per uur en als je een verhuislift met verhuizer wilt gebruiken, houd dan rekening met kosten rond de €65,- per uur.

Wat kost een verhuisbedrijf?

Verhuidienst van verhuisbedrijfGemiddelde kosten*Toelichting
Totaalprijs verhuisbedrijf bij een:
Goedkope verhuizing€400,- tot €600,-De inzet van 1 professionele verhuizer, inclusief meubeltransport.
Gemiddelde verhuizing€800,- tot €1.000,-De inzet van 2 professionele verhuizers, inclusief meubeltransport en het inpakken van spullen.
Grote verhuizing€1.300,- tot €1.600,-De inzet van 4 professionele verhuizers, inclusief meubeltransport, het inpakken van spullen en het doen van kleine klusjes na de verhuizing.
Meubeltransport
Verhuiswagen (20m³) + 1 verhuizer€60,-Per uur
Grote verhuiswagen (50m³) + 1 verhuizer€70,-Per uur
Losse verhuisdiensten
Inzet van een (extra) verhuizer€30,- tot €50,- per uurPer verhuizer
Inpakservice, montage / demontage service, klusjes doen€40,- per uur– Spullen inpakken
– Montage en demontage van meubels
– Kleine klusjes, zoals reparaties en schilderwerk
Liftservice€65,- per uurHuur van verhuislift, inclusief professionele bediener.
Piano verhuizen€200,- tot €350,-– Totaalprijs
– Piano veilig verhuizen
– Inclusief verzekering
Opslag van inboedel€100,- per maandOpslagbox 30 m³
Parkeervergunning€20,- tot €50,-Prijzen verschillen per gemeente

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen die per verhuisbedrijf in Schijndel verschillen. Vraag daarom gratis en vrijblijvend offertes aan.

Verhuizers inhuren in Schijndel?

Vergelijk offertes en vind snel en eenvoudig verhuizers in je eigen regio.

Tips om te besparen op de verhuiskosten

Zo bespaar je op de verhuiskosten:

 • Doe zoveel mogelijk zelf en besteed het zware werk uit aan vakmannen: zo krijg je geen spierpijn en verloopt je dag vlot, zonder dat de verhuiskosten te hoog uitvallen.
 • Verhuis op een doordeweekse dag: veel verhuisbedrijven hanteren in het weekend een toeslag, waardoor je op een werkdag goedkoper uit bent.
 • Verzamen dozen bij de supermarkt of vraag of familie of vrienden nog verhuisdozen op zolder hebben liggen. Zo hoef je hier geen geld aan uit te geven.
 • Verhuiskosten zijn op zichzelf niet aftrekbaar: maar als je een lening afsluit en daarmee het verhuisbedrijf betaalt wel!
 • Vergelijk de prijzen van verschillende verhuisbedrijven, en kies de verhuisservice met het beste aanbod om te besparen op de kostprijs!

Verhuizingen Schijndel

Verhuisbedrijf voor alle verhuizingen

Een verhuisservice komt van pas bij elke soort verhuizing: of je nu verhuist naar een huis verderop in je straat, naar de andere kant van het land of zelfs naar een ander continent. Hulp bij verhuizen is altijd heel waardevol. De verhuizers hebben ervaring in heel veel verschillende soorten verhuizingen, waardoor je verzekerd bent van vakkundige verhuishulp.

Hieronder lees je meer over de verschillende soorten verhuizingen waarvoor je verhuishulp kunt inzetten. Wil je besparen op de kosten van je verhuizing? Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40% op de kostprijs!

Particuliere verhuizing

Dit is de meest standaard verhuizing die er is. Het maakt niet uit of je verhuist naar een huis in hetzelfde dorp, of vertrekt naar de andere kant van het land. De verhuizers uit Schijndel pakken je spullen in en vervoeren deze naar je nieuwe woonplaats. Houd er wel rekening mee dat je bij de huur van een verhuiswagen vaak betaalt per kilometer. Gemiddeld liggen de kosten tussen de €800,- tot €1.000,-.

Bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing is meer complex dan een particuliere verhuizing en daarom is een verhuisservice van een verhuisbedrijf uit Schijndel enorm waardevol. Of het nu gaat om het verhuizen van een kantoorpand met 20 verschillende werkplekken of om het leeghalen van een grote fabriekshal: de verhuizers beschikken over de juiste materialen om dit te professioneel af te handelen. De prijzen beginnen vanaf €25,- per m², afhankelijk van het soort bedrijf en de afgenomen diensten.

Seniorenverhuizing

Een seniorenverhuizing is een stressvolle gebeurtenis. Senioren kunnen vaak slecht tegen veranderingen en daarom pakken de verhuizers dit zorgvuldig aan. Spullen die niet meeverhuizen kunnen veilig worden opgeslagen en de rest plaatsen ze in de nieuwe woning op dezelfde wijze. Hierdoor voelen senioren zich hopelijk sneller thuis. Als je gebruik maakt van een verhuisservice in Schijndel dan mag je ervan uitgaan dat de verhuizers zich houden aan de voorschriften van het verzorgingstehuis, zo zijn ze ook de huidige bewoners niet tot last. De prijs begint rond de €400,- tot €600,-.

Goedkoop verhuizen in Schijndel?

Vind snel een betaalbaar verhuisbedrijf bij jou in de buurt en bespaar tot 40%!

Kleine verhuizing

Wanneer we spreken over een kleine verhuizing, dan gaat het meestal om het verhuizen van maximaal twee gezinsleden. De omvang van de inboedel is klein, waardoor er vaak maar een kleine verhuiswagen nodig is. Meestal is een kleine verhuizing al in één dag afgerond.

Het is fijn om een kleine verhuizing (deels) uit handen te geven, zodat je zeker weet dat de dag vlot en soepel verloopt. Bij een kleine verhuizing gaat het om gemiddelde prijzen van €400,- tot €600,-. Natuurlijk zijn deze afhankelijk van de specifieke diensten die je inzet.

Verhuizen naar het buitenland

Steeds meer mensen gaan internationaal verhuizen. Verhuizen naar het buitenland vraagt een goede voorbereiding: internationale verhuizers helpen je hierbij. Terwijl jij je bezig houdt met het regelen van een nieuwe woning, een baan en eventueel een visum, houden de verhuizers zich bezig met je inboedel.

Ze zorgen voor alle papieren zodat je de inboedel mee mag verhuizen naar het buitenland en regelen een container of een vlucht. Hoeveel je internationale verhuizing kost is helemaal afhankelijk van de locatie en de omvang van je inboedel. Vraag daarom gratis offertes op maat aan, zodat je een precieze prijsindicatie ontvangt.

Verhuisdiensten Schijndel

Verhuisdiensten van verhuisbedrijf Schijndel

Verhuishulp is heel divers en je bepaalt zelf van welke diensten je gebruik maakt. Zo is een verhuislift heel handig als je verhuist van of naar een appartement en raden we je aan om te kiezen voor meubeltransport als je het niet ziet zitten om zelf met een grote, logge vrachtwagen te rijden.

Hieronder gaan we verder in op de verschillende diensten van een verhuisfirma. Wil jij besparen op de kosten van je verhuizing? Vergelijk dan gratis offertes!


Verhuislift

Ga je verhuizen van of naar een appartement zonder lift? Overweeg dan om een verhuislift in te huren. Een verhuis- of ladderlift maakt het makkelijk je inboedel naar beneden te tillen. De verhuisdag verloopt een stuk sneller en soepeler, en je hoeft niet bang te zijn voor blessures door een verkeerde houding tijdens het tillen.

Het is belangrijk dat er op de grond voldoende ruimte is om de verhuislift te plaatsen en dat er een groot raam of een balkon is waardoor je de inboedel naar buiten kan tillen. De liftservice schakel je al in vanaf €65,- per uur.

Meubeltransport

Je kunt er ook voor kiezen om zelf alles in en uit te pakken, maar wel een verhuisbedrijf uit Schijndel in te huren voor meubeltransport. Dit heeft belangrijke voordelen:

 • Je hoeft zelf geen grote en onhandige verhuiswagen te besturen.
 • De inboedel is tijdens het transport verzekerd tegen schade.
 • Je betaalt niet de hoofdprijs maar profiteert wel van de kennis van ervaren verhuizers.

De kosten voor het meubeltransport liggen rond de €60,- tot €70,- per uur, afhankelijk van het formaat van de verhuiswagen.

Piano verhuizen

Wist je dat een gemiddelde piano al snel 200 tot 300 kilo weegt? Een vleugel weegt vaak nog meer. Door dit grote gewicht en de onhandige vorm is een piano heel moeilijk te verhuizen.

Gelukkig hebben verhuizers hier ervaring mee!

Ze pakken het instrument veilig in om de piano én je muren te beschermen tegen beschadigingen of krassen. Ze plaatsen het instrument in je nieuwe woning direct op definitieve plek, zodat jij niet je rug verrekt om hem alsnog te verplaatsen. Voor het verhuizen van de piano betaal je ongeveer €200,- tot €350,-.

Wasmachine verhuizen

Het verhuizen van een wasmachine is één van de klussen waar veel mensen tegenop zien. De verhuizers uit Schijndel zetten de trommel vast zodat de machine tijdens het vervoer niet beschadigt, en gebruiken speciale tilmiddelen zoals een trapkar om de wasmachine eventueel veilig naar boven of beneden te tillen. Wel raden we je aan om de wasmachine een of twee dagen van tevoren alvast los te koppelen van de waterleiding en alvast leeg te laten lopen! Je betaalt hiervoor gemiddeld €30,- tot €50,- per uur.

Kunst verhuizen

Kunst verhuizen is iets heel anders dan het vervoeren van je inboedel. Dit moet heel zorgvuldig en veilig gebeuren, omdat het vaak gaat om waardevolle stukken. De vakmannen pakken de kunst goed in en zetten dit tijdens het vervoer stevig vast, zodat het niet beschadigd raakt. Ga je dure kunst verhuizen? Dan is het slim om te kijken of de verhuisverzekering dit ook dekt.

Verhuisbedrijf inhuren in Schijndel?

Start nu je gratis offerteaanvraag en kies het bedrijf met het beste aanbod!

Verhuisbedrijf met opslag

Veel verhuisbedrijven bieden een tijdelijke opslagruimte aan. Meubelopslag komt van pas voor iedereen die kleiner gaat wonen en daardoor niet alles mee kan nemen. Een verhuisbedrijf met opslag zorgt ervoor dat je inboedel veilig, droog en warm staat opgeslagen totdat je zelf weet wat er mee moet gebeuren. Voor boedelopslag kun je rekening houden met €100,- per maand. Hiervoor krijg je een opslagbox van 30 m².

Inpakservice

Hekel aan inpakken? Kies dan voor verhuishulp in de vorm van de inpakservice. De vakmannen komen ’s ochtends bij je langs en pakken je inboedel snel en vakkundig voor je in. Ze labelen de dozen heel duidelijk, zodat je ’s avonds niet alle dozen bij langs hoeft voor je de handdoeken hebt gevonden.

Door het inpakken uit te besteden bespaar jij jezelf heel veel waardevolle tijd en energie. Je betaalt hiervoor gemiddeld €40,- per uur.

Demontage en montage van meubels

Om meubels goed te vervoeren is het vaak nodig om ze te demonteren. Dit kan een hele klus zijn, zeker als je niet meer weet hoe de meubelstukken in- en uit elkaar geschroefd moeten worden. Door gebruik te maken van de montageservice weet je zeker dat de meubelstukken vakkundig uit elkaar gehaald worden en weer netjes in elkaar gezet worden. Zo kun jij je richten op het uitpakken van de verhuisdozen en zetten de verhuizers uit Schijndel je bank, eettafel en bed direct weer in elkaar! Dit kost ongeveer €40,- per uur en bespaart jou heel veel tijd en energie!

Verhuisverzekering

Verhuisverzekering inbegrepen bij verhuisbedrijf?

De meeste verhuisbedrijven bieden een verhuisverzekering aan bij hun diensten. Kies je bijvoorbeeld voor meubeltransport, dan zijn je spullen tot een zekere waarde vergoed tegen schade.

Let op: het is altijd slim om de voorwaarden van een verhuisverzekering even door te nemen. Deze verschillen namelijk per verhuisbedrijf.

Is de dekking van een verhuisverzekering niet hoog genoeg? Dan raden we je aan om een extra verzekering af te sluiten. Dit kan bij hetzelfde bedrijf, maar het is ook mogelijk om ergens anders een verhuisverzekering af te sluiten.

Waarop letten bij het vergelijken van verhuizers in Schijndel?

Wil jij verhuizers uit Schijndel inhuren? Het vergelijken van offertes kan helpen om de goedkoopste verhuizer te vinden. Maar dan moet je wel weten waar je op moet letten. Hieronder geven we je een paar tips.

 • Totaalprijs – Is het een totaalprijs of zitten er bijkomende kosten bij? Denk bijvoorbeeld aan de verhuur van een vrachtwagen. Vaak betaal je zelf de benzinekosten, maar bij sommige bedrijven moet je daarnaast ook nog per kilometer betalen.
 • Keurmerk – Beschikt de verhuizer over eventuele keurmerken? Deze geven aan dat het bedrijf werkt voldoet aan strenge kwaliteitsvoorschriften.
 • Garantievoorwaarden – Wat zijn de garantievoorwaarden? Deze verschillen per bedrijf. Zit de verzekering bijvoorbeeld inbegrepen of betaal je hier extra voor? En zo ja: tot welke waarde is je inboedel verzekerd? Vraag jezelf eens af of je liever iets meer betaalt voor goede garantievoorwaarden, of liever minder voor slechtere voorwaarden.
 • Reviews – Vraag om reviews en aanbevelingen. Als je vrienden of familie deze niet hebben, dan kun je ze online wel vinden. Zo krijg je een goed beeld van de kwaliteit.
 • Benodigde ruimte – Hoe groot moet de verhuiswagen zijn? Een kleine verhuiswagen is vaak goedkoper, maar het is goedkoper om alle spullen in één ritje te verhuizen. Controleer dus of de verhuiswagen groot genoeg is.
 • Voorwaarden betaling – Hoe zit het met de betaling? Moet je vooraf betalen of mag je dit achteraf betalen? Het is fijn om dit achteraf te doen zodat je zeker weet dat de werkzaamheden succesvol zijn afgerond.

Recente aanvragen:


Verhuisfirma in Eindhoven
Goedkoop verhuizen in Tilburg
Verhuisservice in Breda
Particuliere verhuizing in Den Bosch
Bedrijfsverhuizing in Helmond
Verhuisfirma in Roosendaal
Internationale verhuizing uit Bergen op Zoom
Seniorenverhuizing in Oss
Verhuisfirma in Oosterhout
Particuliere verhuizing in Veldhoven
Verhuisservice in Etten-Leur
Goedkoop verhuizen in Uden

Besparen op verhuisbedrijf? Gratis offertes vergelijken!

Wil jij zo zorgeloos mogelijk verhuizen en wil je daarvoor de verhuisservice van een verhuisbedrijf uit Schijndel nodig? Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40% op de verhuiskosten! Je offerteaanvraag is gratis en vrijblijvend, dus je zit helemaal nergens aan vast. Kies voor het verhuisbedrijf met de laagste prijs en je bent verzekerd van het beste aanbod.

Start nu je gratis offerteaanvraag!