De kosten van een verhuisbedrijf worden bepaald door de hoeveelheid goederen die verplaatst moeten worden en de afstand. Op basis van hoeveelheid en afstand weten zij bij benadering hoe lang uw verhuizing duurt, hoe groot de verhuiswagen moet zijn, en hoeveel verhuizers er nodig zijn om uw verhuizing binnen normale uren te kunnen uitvoeren. U wilt natuurlijk ook graag een vaste prijs voor uw verhuizing zodat u geen nare verassing achteraf heeft zoals vaak het geval bij een verhuizing op uurtarief.

Werkwijze

Onze adviseur licht u in over ons verhuisbedrijf en onze werkwijze, en hij vraagt u naar uw persoonlijke wensen. Vervolgens maakt hij samen met u een rondgang door uw woning om al uw inboedel die verhuist moet worden vast te leggen op een taxatielijst.

Hij kijkt tijdens deze rondgang ook naar het aantal verhuisdozen die u nodig heeft om alle losse goederen uit kasten, op tafels en in vensterbanken in te kunnen pakken tijdens de verhuizing.

Ook kijkt hij naar meubilair dat te groot en/of te kwetsbaar is om zo verhuist te worden, met name bedden, linnenkasten en vaak wandmeubels en kasten moet uit elkaar gehaald worden tijdens de verhuizing.
Op basis van de taxatie en uw persoonlijke wensen kan hij nu een offerte maken.

Deze offerte is voor ons bindend, er komen geen kosten bij.

De verhuisdozen ontvangt u van ons bedrijf in bruikleen, deze halen wij na de verhuizing weer bij u op.

Ook ontvangt u van ons verhuisetiketten die u op onze dozen kunt plakken en waar u op kunt schrijven wat er in de doos zit en naar welke kamer het moet in uw nieuwe woning.

Voor extra bescherming leveren wij iedereen 1 pak inpakpapier waarmee u uw glaswerk en servies kunt beschermen in de verhuisdoos.

Vraag vrijblijvend offertes aan van verhuisbedrijven uit jouw provincie. De voordelen op een rijtje:

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Landelijke dekking
  • Betrouwbare verhuisbedrijven